Waarom kiest u voor Van Vliet?

Maatwerk sinds 1988

Van Vliet is een familiebedrijf uit Zeeland (Noord-Brabant). Al sinds 1988 zijn wij actief in de bouwwereld. Van Vliet is gespecialiseerd in kunststof kozijnen, rolluiken, zonwering, terrasoverkappingen, garagedeuren en nog veel meer. Door de jaren heen hebben wij ons in de regio gevestigd als een van de vooraanstaande bedrijven als het gaat om goed advies, scherpe prijzen, vakkundige installatie en goede service, ook na plaatsing.

 

Goed advies

Bij Van Vliet ben je gegarandeerd van goed advies. In onze uitgebreide showroom kun je je laten adviseren door ons vakkundig personeel. Zij nemen je graag mee in de mogelijkheden van materiaal, kleur en denken actief mee in de beste keuze voor jouw woning. Advies van Van Vliet is altijd op maat.

 

Scherp geprijsd

Van Vliet garandeert scherpe prijzen tegenover de beste kwaliteit. Bij ons vind je geen torenhoge prijzen of verdachte kortingknallers, maar eerlijke prijzen die garant staan voor kwaliteit en vakmanschap. Bovendien ontvang je bij ons altijd vrijblijvend een offerte op maat voorafgaand aan de aankoop van het product. De offerte is altijd inclusief montage, materiaal, hulp- en afwerkprofielen en eventueel steigermateriaal, dus geen verrassingen achteraf.

 

Gecertificeerde kwaliteitsproducten

Onze producten zijn voorzien van KOMO-keurmerk, SKG- keurmerk, CE-markeringen en desgewenst ook met politiekeurmerk. Bij Van Vliet werken we enkel met kwaliteitsproducten.

Vakkundige installatie

Al het personeel wat werkzaam is bij Van Vliet is gericht opgeleid en ervaren. Doormiddel van regelmatige bijscholing en cursussen wordt gezorgd dat al het personeel op de hoogte is van de laatste technieken, ontwikkelingen en de benodigde certificaten bezit om vakwerk en kwaliteit te garanderen.

 

Bouwkundige werkzaamheden

Van Vliet garandeert een succesvolle plaatsing van het product van begin tot einde. We gaan zorgvuldig om met jouw bezittingen. De te vervangen producten voeren we af. Bij Van Vliet kun je zeker zijn van een technische afwerking. Wij hebben ook bekwame timmerlieden in huis, wat betekent dat bouwkundige werkzaamheden door ons deskundig worden uitgevoerd.

Service, nazorg en garantie

Wanneer je bij Van Vliet een product koopt, garanderen wij kwaliteit. Maar mocht er toch iets zijn waar je niet tevreden over bent, staan we je graag te woord. Naast onze gastvrije service, bieden we ook nazorg en garantie. Je kunt altijd nog bij ons terecht met vragen en we bieden ook onderhoudscontracten aan zodat je zelf nergens meer aan hoeft te denken.

Uitgebreide showroom

Sinds 2018 heeft Van Vliet een uitgebreide showroom van ruim 100m2 waar een grote variatie aan producten en mogelijkheden is uitgestald. Kom een kijkje nemen in onze showroom en laat je adviseren door gastvrij personeel met de nodige ervaring en kennis.
Bekijk de showroom >

Meer over Van Vliet

WIE ZIJN WIJ?

UITGEBREIDE SHOWROOM

VEELGESTELDE VRAGEN

Persoonlijk advies of een offerte?

Heb je vragen na het lezen van informatie op onze site, wil je een vrijblijvende offerte laten maken of je laten adviseren over de beste producten en mogelijkheden voor jouw huis? Wij staan je graag te woord. Wanneer je onderstaand contactformulier invult, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Of loop eens binnen in onze uitgebreide showroom: je vindt hier een variatie van onze producten en je kunt je direct persoonlijk laten adviseren over de mogelijkheden. Je mag ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen. Wij zitten voor je klaar en denken graag mee! Ons werkgebied is regio Noordoost Brabant.

  Bezoek onze showroom
  Kerkstraat 65A, Zeeland (in Noord-Brabant, route)

  Wij stellen het op prijs als u een afspraak maakt voor uw bezoek: telefoon (0486) 45 37 78.

  Bezoek onze showroom
  Kerkstraat 65A, Zeeland (in Noord-Brabant, route)
  Loading...

  Vragen? Bel Janny, Nicole of Frens
  Telefoon (0486) 45 37 78
  info@vanvlietzeeland.nl
  Wij zijn van maandag t/m donderdag van 9.00 uur tot 15.00 uur en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar.

  Loading...
  Loading...

  Vragen? Bel Janny, Nicole of Frens
  Telefoon (0486) 45 37 78
  info@vanvlietzeeland.nl
  Wij zijn van maandag t/m donderdag van 9.00 uur tot 15.00 uur en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar.
  Loading...
  Loading...

  Vragen? Bel Janny, Nicole of Frens
  Telefoon (0486) 45 37 78
  info@vanvlietzeeland.nl
  Wij zijn op maandag en dinsdag van 9.00 uur tot 15.00 uur en woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar.
  Op donderdag zijn wij alleen op afspraak geopend.
  Loading...
  Loading...

  Klanten zijn erg tevreden met ons

  “Alles is naar tevredenheid verlopen, erg nette afwerking en de nazorg mbt het afstellen was snel geregeld.”

  Veel gestelde vragen

  “Hoe kan ik mijn product het beste onderhouden?”
    “Hoe lang krijg ik garantie op de verschillende producten?”