Veelgestelde vragen

Voor alle producten hebben wij een onderhoudsfolder waarin staat aangegeven hoe je de betreffende producten het beste kunt onderhouden.

De levertijd van onze producten is afhankelijk van het soort product dat je bestelt en het seizoen waarin je bestelt. Hieronder geven we een globale inschatting per categorie:

Kozijnen 14 tot 18 weken
Zonwering 6 tot 8 weken
Rolluiken 2 tot 4 weken
Insectenwering 2 tot 3 weken
Veranda’s 3 tot 5 weken

Bij Van Vliet gaan wij voor kwaliteit. Onze producten hebben allemaal garantie. Hieronder geven we een overzicht van de garantietermijnen per product:

Kunststof kozijnen 10 jaar garantie
Glas 10 jaar garantie
Rolluiken en screens 10 jaar garantie
Polycarbonaat platen 10 jaar garantie
Glas- en kleurbehoud lak aluminium profiel veranda 5 jaar garantie
Hang- en sluitwerk 5 jaar garantie
Somfy motoren 5 jaar garantie

Onze producten zijn voorzien van komo-keurmerk, CE-markeringen en desgewenst ook van politiekeurmerk. Deze keurmerken staan voor hoogwaardige kwaliteit en zijn ook volgens de huidige normen en wetgeving voor geluid, warmte, isolatie, veiligheid en levensduur.

Door het toepassen van inbraakwerend beslag bij de draaiende onderdelen van onze producten is het vrijwel onmogelijk om vanuit de buitenzijde het mechanische te bedienen. De toegepaste oppervlaktevullingen zoals isolatieglas en panelen worden geheel opgesloten in de profielen waardoor het zeer moeilijk is om rondom ruimte te creëren voor inbraakdoeleinden.

Bij Van Vliet gaan we voor kwaliteit. We passen een geavanceerde manier van kozijnen zetten toe waarmee wij kunnen garanderen dat we indien gewenst luchtdicht bouwen.

Het werken met het i3-systeem van Illbruck sluit aan bij energiezuinig, duurzaam en verantwoord bouwen en renoveren volgens de regels en wetgeving van het huidige Bouwbesluit. Het i3-systeem is een innovatief systeem met drie afdichtingslagen in een constructie: binnen, midden en buiten. Bovendien kan het op verschillende manieren ingezet worden om een optimale afdichting te realiseren.

Door de hoogwaardige kwaliteit van onze plaatsing garanderen wij – zonder voorbehoud – 10 jaar wooncomfort: energiezuinig, water- en geluidsdicht. Plaatsing met het i3-systeem van Illbruck door Van Vliet is een investering in de toekomst.

Soms wil je gewoon weten wat het kost. Omdat alles bij Van Vliet maatwerk is kunnen wij je niet standaard vertellen wat de kosten van bijvoorbeeld een kozijn zullen zijn. Daarom maken we altijd een offerte op maat voor jouw project. De snelste manier om een offerte te krijgen is om ons globaal de maten van de bestaande kozijnen door te geven en gewenste aantallen. Eventueel kun je foto’s bijleveren, zodat wij weten in welke stijl het huis gebouwd is en wat de bestaande situatie is.

Als de offerte akkoord is, maken we een afspraak aan huis om de definitieve maten op te nemen en alle wensen door te spreken. De offerte kan vrijblijvend aangepast worden totdat alles naar wens is. Pas wanneer je akkoord hebt gegeven met een handtekening op de opdrachtbevestiging is alles definitief.

Insectenwering van het merk Unilux kun je bij ons afgeven. Wij sturen het product ter reparatie naar Unilux. Dit zal ongeveer 2 weken in beslag nemen.

Van al onze producten zijn kleurstalen beschikbaar in onze showroom. Kom gerust een kijkje nemen en neem desgewenst staaltjes mee naar huis als je er nog even over na wilt denken.

Door weersinvloeden is het mogelijk dat het kozijn opnieuw afgesteld moet worden. Dit valt onder onze service binnen het jaar na plaatsing. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Nadat de opdrachtbevestiging is getekend, ontvang je een aanbetaling van 35% van het factuurbedrag. Na levering en plaatsing van de producten ontvang je de resterende 65 % van het factuurbedrag.

Zolang we spreken over een offerte, praten we over globale maten. Wanneer de opdracht definitief is, zullen wij de definitieve maten opnemen en zijn eindverantwoordelijk voor de juiste maten.

Meer over Van Vliet

WIE ZIJN WIJ?

WAAROM VAN VLIET?

UITGEBREIDE SHOWROOM

Persoonlijk advies of een offerte?

Heb je vragen na het lezen van informatie op onze site, wil je een vrijblijvende offerte laten maken of je laten adviseren over de beste producten en mogelijkheden voor jouw huis? Wij staan je graag te woord. Wanneer je onderstaand contactformulier invult, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Of loop eens binnen in onze uitgebreide showroom: je vindt hier een variatie van onze producten en je kunt je direct persoonlijk laten adviseren over de mogelijkheden. Je mag ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen. Wij zitten voor je klaar en denken graag mee! Ons werkgebied is regio Noordoost Brabant.

  Bezoek onze showroom
  Kerkstraat 65A, Zeeland (in Noord-Brabant, route)

  Wij stellen het op prijs als u een afspraak maakt voor uw bezoek: telefoon (0486) 45 37 78.

  Bezoek onze showroom
  Kerkstraat 65A, Zeeland (in Noord-Brabant, route)
  Loading...

  Vragen? Bel Janny, Nicole of Frens
  Telefoon (0486) 45 37 78
  info@vanvlietzeeland.nl
  Wij zijn van maandag t/m donderdag van 9.00 uur tot 15.00 uur en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar.

  Loading...
  Loading...

  Vragen? Bel Janny, Nicole of Frens
  Telefoon (0486) 45 37 78
  info@vanvlietzeeland.nl
  Wij zijn van maandag t/m donderdag van 9.00 uur tot 15.00 uur en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar.
  Loading...
  Loading...

  Vragen? Bel Janny, Nicole of Frens
  Telefoon (0486) 45 37 78
  info@vanvlietzeeland.nl
  Wij zijn op maandag en dinsdag van 9.00 uur tot 15.00 uur en woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar.
  Op donderdag zijn wij alleen op afspraak geopend.
  Loading...
  Loading...

  Klanten zijn erg tevreden met ons

  “Alles is naar tevredenheid verlopen, erg nette afwerking en de nazorg mbt het afstellen was snel geregeld.”

  Veel gestelde vragen

  “Hoe kan ik mijn product het beste onderhouden?”
    “Hoe lang krijg ik garantie op de verschillende producten?”