Terrasoverkapping Climalux

De Climalux veranda is uitsluitend als terrasoverkapping en/of carport te gebruiken. Deze overkapping is niet thermisch onderbroken.
 

De standaard kleuren zijn wit, gebroken wit, lichtgrijs structuurlak, antraciet structuurlak, donkerbruin en donkergroen.
Voor het dak worden 16mm polycarbonaatplaten in de kleur helder of opaal gebruikt. Ook tot 8 mm dik glas is toepasbaar. Deze worden bevestigd dmv aluminium clips.

De Climalux wordt standaard geleverd met rechte voorkap. Optioneel zijn een bolle of klassieke sierkap.

Alle holle ruimtes worden voorzien van afwerkkappen voor een fraaie afwerking en onzichtbaar wegwerken van electra. De Climalux is maatwerk en wordt naar uw wens geleverd.

De Climalux heeft standaard een dakschuinte van 8 graden (14 cm verloop per meter). De sneeuwlast bedraagt tot 350 N/m2.

Zijkant dichtmaken
U kunt uw veranda aan de zijkant op diverse manieren dicht maken. De 'spie' die vaak ontstaat kan gedicht worden met aluminium profielen gevuld met een polycarbonaat plaat. Ook een trespa punt is een optie. Wilt u de gehele zijkant dicht maken kunt u kiezen voor een kunststof kozijn voorzien van glas en of panelen.
Ook een aluminium profiel voorzien van panelen met glas of polycarbonaat is een optie.

Voorkant dicht maken
De Climalux kan 'tijdelijk' dicht gemaakt worden met een solid screen. Een screen voorzien van ritssluiting die zeer windvast is.


Onderhoudscontract
Maak kennis met ons onderhoudscontract! Jaarlijkse controle zonder voorrijkosten en uurloon. Vroegtijdige signalering van slijtage. Bekijk alle voordelen >.


Extra accessoires:

Somfy dimbare RTS terrasverlichting en terrasverwarmer
Lees meer >