Kunststof kozijnen

Onze kunststof kozijnen zijn van de merken Aluplast®. of VEKA. Zij worden op maat gemaakt en voorzien van hang- en sluitwerk bij ons aangeleverd. Indien voor het betreffende project of kozijn nog aanvullende bewerkingen dienen uitgevoerd te worden gebeurt dit in onze eigen werkplaats. Denk hierbij aan de voormontage van (inbouw) rolluiken, zonnescreens, paneelvullingen, siergrepen.

Uitstekende kwaliteit
Aluplast® en VEKA kunststof ramen zijn een goede investering met het oog op de toekomst. Zij bezitten uitstekende kwaliteitskenmerken waarop u kunt bouwen. Door de compatibiliteit laten ze zich perfect aan uw individuele wensen aanpassen en vervullen vandaag al uw wensen van morgen.
Aluplast® kozijnen >
VEKA kozijnen>

Uw kozijn in een kleur?
Met de slijtvaste Renolit-folie kan het! Het bijkomende voordeel is dat deze een houtnerf structuur heeft. Uw kunststof kozijn is niet te onderscheiden van een houten kozijn.
Bekijk de kleuren >


Montage
Wij zorgen voor een goede en nette montage van uw kozijn.

In onze showroom kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden in de uitvoering van uw project. De verschillende uitvoeringen, kleuren en aanvullende materialen kunnen daar getoond worden. Zodra u een goede indruk heeft gekregen over de mogelijkheden van ons bedrijf zal praktisch altijd een vervolg afspraak bij u thuis plaatsvinden. Daar zullen dan (geheel vrijblijvend) de maten van de betreffende kozijnen opgenomen worden en eventuele andere belangrijke zaken genoteerd worden voor een goede prijsopbouw.

Deze gegevens worden op het kantoor verder uitgewerkt tot een nette, goed leesbare offerte. In de regel streven wij er naar de offerte binnen één werkweek na opname van de gegevens naar u toe te zenden.

Rolgordijnen
Om het plaatje compleet te maken kunnen wij nu ook rolgordijnen leveren. Deze zijn speciaal ontworpen voor kunststof kozijnen met onder andere een draaikiep systeem.

Vergunning?
Mag u vergunningsvrij een kunststof kozijn plaatsen of heeft u een omgevingsvergunning nodig? Bekijk de flyers van de Rijksoverheid >.
Natuurlijk kunnen wij u hierbij met raad en daad bijstaan.

Onderhoudscontract
Maak kennis met ons onderhoudscontract! Jaarlijkse controle zonder voorrijkosten en uurloon. Vroegtijdige signalering van slijtage. Bekijk alle voordelen >.