Keralit® gevelpanelen

Van Vliet Kunststoffen is erkend Keralit® dealer. Wij kunnen deze gevel- en dakrand panelen tegen zeer scherpe prijzen kosteloos op uw adres leveren.
Het vervangen van uw (bestaande) gevelwerk met deze Keralit® panelen kan natuurlijk ook door onze vakkundige monteurs uitgevoerd worden.

Keralit® is een duurzaam en milieu vriendelijk product. Keralit® gevel- en dakrand panelen zijn gemaakt van gerecycled kunststof.

U heeft de keuze uit potdekselpanelen 177mm, sponningsdelen 143/190mm en dakrandpanelen. Het kleurenpallet bestaat uit zeer veel kleuren, van unikleuren (
Pure Colours) tot houtstructuren (Classic Colours).
Pure Colours is helemaal van deze tijd, effen, mat en strak, uitgevoerd in negen verschillende kleuren.
Classic Colours zijn voorzien van een houtnerfstructuur en maar liefst verkrijgbaar in 24 tinten. Door de houtnerf structuur zijn ze niet van echt hout te onderscheiden. Dit betekent dus geen schilderwerk meer. Nog meer voordelen zijn:

  • duurzaam
  • eenvoudig te (laten) monteren
  • vele RAL kleuren en hout structuren
  • onderhoudsvrij
  • milieu vriendelijk
  • onzichtbare bevestiging
  • 6 meter monteerbaar zonder stuiknaden
  • 10 jaar garantie Wanneer wij bij u het gevelwerk gaan vervangen door Keralit® gevelpanelen wordt door ons het bestaande gevelwerk verwijderd en afgevoerd. Het bestaande regelwerk zal worden geïnspecteerd en daar waar nodig kleine aanpassingen krijgen. Inclusief het aanbrengen van Miofol dampdoorlatende folie. In combinatie met het aanbrengen van nieuwe kunststof kozijnen brengen wij hieronder aluminium lekdorpels aan.

Wanneer wij voor u een offerte prijs maken zal dit altijd inclusief montage, materiaal, hulp- en afwerkprofielen en eventueel steigermateriaal zijn.

In onze showroom kunt u diverse showmodellen bekijken om de juiste kleur te bepalen. Wilt u een gratis kleurmonster ontvangen? Vraag hem hier in 3 stappen aan! Geef de kleur(en) aan, vul uw gegevens in en de monsters worden naar u verzonden!