Jan van Vliet

Jan van Vliet (1949 - 2012) heeft in 1986 het bedrijf van Vliet Kunststoffen opgericht. Eerst naast zijn baan als full-time timmerman en vanaf 1997 geheel zelfstandig. In dat zelfde jaar is zijn oudste zoon Edwin mede vennoot geworden en zijn zij samen doorgegaan in het bedrijf.

Na het bedrijf de eerste jaren vanaf het privé adres te hebben gerund, werd in 1998 het eerste bedrijfspand aan de Kapelweg te Zeeland betrokken. Na enkele jaren werd dit pand ook te klein en werd er in 2006 naar de Langenboomseweg 55 te Zeeland verhuisd. Het bedrijf groeit gestaag en er wordt over nieuwbouw nagedacht.

Helaas wordt Jan van Vliet begin mei 2012 ziek en verliest al snel de strijd tegen longkanker en overlijdt in juni 2012. Een groot timmerman met hart voor zijn zaak laat een grote leegte achter. De verhuizing naar het huidige adres Kerkstraat 65a heeft hij helaas niet meer mee mogen maken. Middels deze pagina willen wij de oprichter van ons bedrijf een blijvende herinnering geven om hem zo niet te vergeten.

  naar vorige pagina
Een passende offerte of meer informatie? Vul uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Of bezoek onze showroom!

Naam:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
E-mail:
Vraag: