Garagedeuren

Uw sectionaal deuren zijn van Best Door®. Deze leveren de sectionaal deur in maar liefst negen uitvoeringen. O.a. een horizontale profilering, een cassette motief of strak vormgegeven vlakke panelen. De panelen van deze uitvoeringen zijn evt. te voorzien van een houtnerf structuur. 

De deur is afgewerkt met een sterke polyester coating welke weer- en drukbestendig is. De standaardkleur voor de buitenzijde van de panelen is wit RAL 9016, maar kan in elke gewenste kleur gelakt worden.

Techniek
De sectionaal deur opent verticaal en het deurblad ligt na opening vlak onder het plafond van de garage. De zijden worden tochtdicht afgesloten met rubbers. De dubbelwandige panelen hebben een warmte-isolerende werking en de kunststof looprollen zorgen voor een geluidsarme open en dicht gaan. De deur wordt zonder slot of handgreep aan de buitenzijde geleverd.

Bediening
De bediening kan zowel elektrisch als met de hand.
De elektrische aandrijving wordt standaard geleverd met 2 handzenders, waarmee de deur vanuit de auto bedienbaar is. Bij een eventuele stroomstoring kan de deur ook met de hand geopend en of gesloten worden.

Veiligheid

Onze sectionaal deuren hebben het politiekeurmerk  veilig wonen gekregen! De deuren zijn voorzien van een unieke vingerknel beveiliging en standaard met veerbreuk beveiliging. De gepatenteerde kracht begrenzing zorgt ervoor dat de deur bij het kleinste opstakel stopt en automatisch terugloopt om de hindernis vrij te maken.

Extra opties
Electrisch bediende sectionaal deuren van Best Door zijn extra inbraakvertragend en zijn voorzien van een SKG-keurmerk.
Optioneel zijn acrylaatvensters te plaatsen die voor meer licht in uw garage zorgen. Van Vliet Kunststoffen, uw Best Door
® specialist, kan u hier uiteraard over informeren.